Ventilatie

Ga voor een optimale luchtkwaliteit

Aangezien nieuwbouwwoningen de laatste jaren steeds beter geïsoleerd zijn, is een goede luchtaf- en toevoer noodzakelijk. Daarom komt V. technics Ventilatie graag bij u langs om ventilatiesystemen op maat te installeren. 

Enerzijds plaatsen wij systeem C, waarbij een gemotoriseerd toestel verse lucht naar binnen zuigt via een rooster en de gebruikte lucht mechanisch afvoert. Anderzijds voorzien we ook het volledig automatische systeem D, dat verse lucht toevoert in de slaapkamer of in de leefruimte en onzuivere lucht afvoert uit vochtige ruimtes.

Een ventilatiesysteem laten installeren?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Afvoerbuizen & dampkappen

Naast ventilatie kan u ons verder inschakelen om afvoerbuizen (oftewel tuberingen) voor pellet- en houtkachels aan te sluiten. Als uw kachel onvoldoende onzuivere lucht naar de schouw afvoert, installeren we een flexibele buis vanaf de aansluiting tot de uitstootopening. 

Tot slot gaan we ook te werk in de horeca en industriële keukens om dampkappen te plaatsen en te renoveren. Onze service is vlot, efficiënt en betaalbaar. We maken steeds uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden en verlenen gericht advies over materialen en toestellen.